Galatasaray'da flaş ayrılık! İşte Muslera'nın yeni takımı

Galatasaray'da flaş ayrılık! İşte Muslera'nın yeni takımı


Son dakika spor haberine göre, Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Serge Aurier ve Carlos Vinicius'u kadroya katarak dikkat çekti. Ancak, kadro planlama çalışmaları kapsamında Sacha Boey, Angelino ve Bakambu ile yollarını ayırdı.Galatasaray'da flaş bir ayrılık gündeme geldi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan deneyimli file bekçisi Fernando Muslera'nın takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtildi. Bu gelişme, Cimbom'un gündemini sarsarken, Uruguaylı kalecinin yeni bir takımla anlaştığına dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Transfer döneminin hareketli geçtiği Galatasaray'da, Muslera'nın nereye transfer olacağı konusunda merakla beklenen gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Bu önemli ayrılığın ardından Galatasaray'ın kaleci pozisyonunu nasıl dolduracağı ise taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda sona ermesi, takım içinde önemli bir gelişmeye işaret ediyor. Son günlerde Muslera'nın ayrılık kararı aldığı yönünde çeşitli spekülasyonlar ortaya çıkarken, Uruguaylı kalecinin yeni bir takımla anlaşma yolunda olduğu iddiaları gündemi meşgul ediyor.

2011 yılında Galatasaray formasını giymeye başlayan ve zamanla takımın efsane isimlerinden
biri haline gelen Fernando Muslera'nın geleceği futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Muslera, sarı-kırmızılı takımın kalesinde gösterdiği üstün performans, liderlik ve sadakatiyle Galatasaray camiasında adeta bir sembol haline gelmişti.

Galatasaray'da flaş ayrılık! İşte Muslera'nın yeni takımı

Bu gelişmeler, Muslera'nın Türkiye kariyerine devam edip etmeyeceği sorusunu gündeme getirirken, hangi takımla görüştüğü ve yeni sezon öncesinde hangi renklere hizmet edeceği konusundaki belirsizlik merak uyandırıyor. Tecrübeli file bekçisinin Türkiye'den flaş bir takımla ilişkilendirilmesi, futbol camiasında büyük bir sürprize işaret ediyor.

İşte Sıcak Gelişmenin Detayları…

2011 yılında gerçekleştirdiği sürpriz transferle büyük ses getiren Galatasaray, 2011/12 yaz transfer döneminde 6.75 milyon Euro karşılığında başarılı kaleci Fernando Muslera'yı kadrosuna dahil etti. Bu transfer, sarı-kırmızılı takımın tarihinde önemli bir dönemeç oluşturarak Muslera'nın Galatasaray ile efsanevi bir birlikteliğe imza atmasını sağladı.

Galatasaray'da flaş ayrılık! İşte Muslera'nın yeni takımı

                                        

 GALATASARAY KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Ek olarak, 37 yaşındaki kaleci, Galatasaray ile geçirdiği kariyerinde 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Ziraat Türkiye Kupası zaferi ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu elde etti. Bu süre zarfında takımının başarısına önemli katkılarda bulunarak, sadece bireysel başarılarıyla değil aynı zamanda takımına kazandırdığı kupa sayısıyla da büyük bir etki yarattı.

 BU SEZON PERFORMANSI

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan deneyimli file bekçisi, bu sezon takımıyla tüm kulvarlarda toplam 35 maça çıkarak performansını sergiledi. Bu karşılaşmalarda kalesinde 32 gol görmesine rağmen, 14 maçta ise kalesini gole kapatarak önemli başarılar elde etti.

 GÜNCEL PİYASA DEĞERİ

Transfermarkt verilerine göre, en yüksek piyasa değeri 18 milyon Euro'ya ulaşan Fernando Muslera'nın güncel piyasa değeri şu anda 1.5 milyon Euro seviyesindedir.

Galatasaray'da flaş ayrılık! İşte Muslera'nın yeni takımı

                                     

YENİ TAKIMI HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ...

Sabah gazetesinin haberine göre; Trendyol 1. Lig takımlarından Eyüpspor'un önderliğini Arda Turan'ın yaptığı ekip, Fernando Muslera'ya transfer teklifi götürecek. Bu gelişme, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

2 YILLIK ANLAŞMA

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'un, 37 yaşındaki kaleciye sezon sonunda sunmayı planladığı teklif, 2 yıllık bir sözleşmeyi içerecek şekilde gündeme geldi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar