Beşiktaşta Aboubakar Konusunda Sıcak Gelişme

Beşiktaşta Aboubakar Konusunda Sıcak Gelişme


Son dakika Beşiktaş gelişmeleri! Süper Lig'de istenilen performansı sergileyemeyen Beşiktaş'ta, Vincent Aboubakar, kadro dışı bırakılmıştı. Kamerunlu golcü, hocasıyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Portekizli teknik adam, Aboubakar hakkında kararını verdi. Detaylar için okumaya devam edin!

GOLCÜ İSİM ABOUBAKAR CEPHESİNDE YENİ GELİŞME

Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Vincent Aboubakar ile ilgili belirsizlik sona erdi. Oyuncuyla ilgili karar alındı.

Yönetim tarafından disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan biri olan Kamerunlu golcü, kısa bir süre sonra takıma geri döndü gibi görünse de, A Takım'dan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde özel bir çalışma grubunda yer alıyordu.

Ardından Afrika Uluslar Kupası'na katılan 32 yaşındaki futbolcu, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından İstanbul'a döndü. Yeni teknik direktörü Fernando Santos ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaşta Aboubakar Konusunda Sıcak Gelişme

                                          

FERNANDO SANTOS İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Portekizli teknik direktörün, "Önceki yaşananlar önemli değil. Birlikte ileriye bakmalıyız. Sen bu takım için kritik bir oyuncusun ve tekrar faydalı olmanı istiyorum" dediği belirtiliyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Aboubakar'ın istekli olduğunu fark ederek, oyuncunun sakatlığını atlatmasının ardından onu takıma dahil edip, ilk 11'de forma şansı verecek.

2 HAFTA DAHA YOK

Kamerun Milli Takımı'nda uyluk arka adalesinden sakatlanan golcü isim Aboubakar, 15 gün takımdan uzak kalacak.

Beşiktaşta Aboubakar Konusunda Sıcak Gelişme

                                        

ABOUBAKAR NE ZAMAN DÖNÜYOR

Trabzonspor, kupadaki Antalyaspor ve Kayserispor karşılaşmalarında forma giyemeyecek olan yıldız oyuncusunun, 18 Şubat'taki Konyaspor maçında sahalara dönmesini planlıyor.

 

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar