Beşiktaş Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

                                   


Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Siyah-beyazlı ekip, bu önemli mücadele öncesinde kadrosundan Aboubakar ve Cenk Tosun'u eksik olarak sahaya çıkacak. Beşiktaş, evinde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece bir galibiyet elde edebilmiş durumda. Trabzonspor derbisinde düdük çalacak hakem ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmanın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ile Süleyman Özay üstlenecek. Beşiktaş cephesinde gözler, Trabzonspor karşılaşmasında alınacak sonuca çevrilmiş durumda .Trabzonspor ise deplasmanda Beşiktaş'a karşı mücadele ederek puan çıkarmak istiyor. İki takım arasındaki çekişmeli mücadele futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Peki, Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak ve saat kaçta başlayacak? Maç hangi kanalda yayınlanacak? İşte, bu heyecan dolu mücadelenin detayları.


Fenerbahçe ve Galatasaray'ın zirve yarışından uzak kaldığı bir dönemde, Beşiktaş ve Trabzonspor kendi aralarında karşılaşacak. Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadele öncesinde Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos'un liderliğinde kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor cephesinde ise devre arasında yaşanan ayrılıklar takımı etkiledi. Ara transfer sezonunda Bakasetas, Abdülkadir Ömür gibi önemli isimler Trabzonspor'dan ayrıldı. Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki bu mücadeleye dair detaylar merak ediliyor.

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş-Trabzonspor maçı bugün (4 Şubat 2024 Pazar) saat 19:00'da başlayacak ve karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Karşılaşmanın Muhtemel 11'Leri

Muhtemel 11'ler konusunda Beşiktaş'ta Mert, Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Zainutdinov, Demir Ege Tıknaz, Amartey, Rashica, Gedson, Semih Kılıçsoy ve Muleka'nın sahada olması bekleniyor. Trabzonspor'un ise Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswill, Eren, Berat Özdemir, Mendy, Visca, Bardhi, Trezeguet ve Enis Destan 11'i ile mücadele etmesi bekleniyor.

                                       


Beşiktaşta 6 Oyuncu Trabzonsporda 5 Oyuncu Mücadelede Forma Giyemeyecek

Her iki takımda da önemli oyuncuların eksik olduğu bir maç olacak. Beşiktaş'ta Aboubakar, Cenk Tosun, Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Pepe, Onuachu, Orsic, Hüseyin Türkmen ve Benkovic maçta yer alamayacak.

Fernando Santosun İlk Derbisi

Fernando Santos'un Beşiktaş kariyerindeki ilk derbisini yöneteceği maçta, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Süleyman Özay yapacak, dördüncü hakem ise Turgut Doman olacak.



Yorum Gönder

0 Yorumlar