Neymar'ın Al-Hilal Transferi: 160 Milyon Euro Değerindeki Anlaşma

Neymar'ın Al-Hilal Transferi: 160 Milyon Euro Değerindeki Anlaşma


Neymar Al-Hilal Transfer Görüşmeleri

Brezilyalı futbolcu Neymar, Al-Hilal takımına transfer olma konusunda anlaşmaya vardı. Al-Hilal ile iki yıllık bir sözleşme üzerinde uzlaşan Neymar'ın transferi için PSG ve Suudi kulübü arasında görüşmeler devam ediyor.

Neymar, bu sezon birçok dünya yıldızının tercih ettiği Suudi Arabistan'a gitme fikrine sıcak baktı. Jorge Jesus'un yönettiği Al-Hilal takımıyla el sıkışan Neymar, PSG'nin onayını bekliyor ve bu onay gelirse yeni takımına katılacak.

Al-Hilal ile iki yıllık bir sözleşme imzalayan Neymar, bu süre zarfında toplamda yaklaşık 160 milyon Euro kazanacak.

Geride sadece PSG ve Al-Hilal arasındaki transfer koşullarının netleştirilmesi kaldı. İki kulüp arasındaki ilk görüşme Pazar sabahı Paris'te gerçekleşti. Eğer anlaşma sağlanırsa, resmi imzaların atılacağı belirtiliyor.

Neymar'ın ayrılığı, PSG'deki altı yıllık kariyerinin ardından artık kesinlik kazanmış gibi görünüyor.

                                           

Neymar'ın Al-Hilal Transferi: 160 Milyon Euro Değerindeki Anlaşma

2009 yılında Santos formasıyla futbol sahnesine çıkan Neymar, 2013 yılında 88 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu. Ardından 2017 yılında 222 milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle Paris Saint-Germain'e katıldı.

PSG'deki süreçte taraftarlarla sıkça sorun yaşayan ve sakatlıklarla mücadele eden Neymar, Ligue 1 kariyeri boyunca 112 maçta görev alarak 82 gol atma başarısı gösterdi ve 50 asist yapma başarısı gösterdi.

31 yaşındaki futbolcu, geçen sezon tüm müsabakalarda toplam 29 maça çıktı ve 18 gol atmanın yanı sıra 17 asist yapma başarısı gösterdi.

                                     


Yorum Gönder

0 Yorumlar