Real Madridin Arda Güler Sevgisi Bitmek Bilmiyor

Real Madridin Arda Güler Sevgisi Bitmek Bilmiyor


İspanyol medyasının Arda Güler'e olan ilgisi devam ediyor! "Sanki Real Madrid'e transfer olmamış gibi"

Fenerbahçe'nin alt yapısında yıldızlaşan genç futbolcu Arda Güler, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekti. Arda Güler, 20 milyon Euro bonservis bedeli ve 10 milyon Euro'luk bonuslarla birlikte dünya devi Real Madrid'e imza attı. Cuma günü dünya futboluna tanıtılan Arda Güler, İspanya'da büyük yankı uyandırdı. 

Arda Güler, beklenen transferde tercihini Real Madrid'den yana kullanarak yılın en büyük transferine imza attı. Fenerbahçe'nin genç yıldızı, dünya devi kulüple 6 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Cuma günü tüm dünyaya tanıtılan Arda Güler, basın toplantısında "Buraya kiralık olarak gelmedim. Ben formayı hak etmek istiyorum" diyerek hedeflerini açıkladı.

İspanyol Medyasının Arda Güler Hayranlığı Bitmiyor

Arda Güler'in transfer sürecini günlerce manşetlerinde taşıyan İspanya'nın önde gelen gazetesi Marca, imzalar atıldıktan sonra da genç yıldızla ilgili sayfalarını doldurmaya devam etti. Marca muhabiri Ricardo Fernandez, tören sonrası otelde buluştuğu 18 yaşındaki futbolcuyla yaşadıklarını ve ilk izlenimlerini paylaştı:

"Birkaç Saat Uyudu"

Madrid'deki 24 saatlik süre içinde Güler, kulübün büyüklüğünü kendi gözleriyle gördü. Perşembe gecesi Barajas Havaalanı'nın özel uçuşlar terminaline inen Arda, 12 akrabası ve arkadaşıyla birlikte kulüp tarafından tahsis edilen araçla otele gitti. Gece otelde kalan Arda Güler, sadece birkaç saat uyuyabildi.

"Muhteşem Bir Deneyim"

Ertesi sabah erken saatlerde sağlık kontrolünden geçen genç yetenek, Real Madrid'in yeni bir oyuncuyu nasıl tanıttığını Başkan Perez liderliğinde ilk elden deneyimledi. Bu yoğun ve heyecanlı günle birlikte Türk oyuncu, dünya çapında bir kulüpte yer almanın ne anlama geldiğini hissetti.

"Takım Elbiseyi Değiştirdi..."

Real Madridin Arda Güler Sevgisi Bitmek Bilmiyor

                                           

Valdebebas'taki etkinliğin ardından Arda, takım elbiseyi rahat bir tişört ve kot pantolonla değiştirdi. Sonrasında Santo Mauro oteline döndü. Bu sırada, otelin kapısında MARCA muhabiriyle karşılaştı. Güler, ailesi ve ekibiyle birlikteyken gazeteyi tanıdığını belirterek fotoğraf çektirmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

"Saf ve Utangaç Bir İsim"

Güler, sabırlı, nazik ve misafirperverdi. Gazetecilere fotoğraf çekerken gülümsemesini hiç kaybetmedi ve mükemmel bir fotoğraf için poz verdi. Annesi sunum sırasında duygusal anlar yaşarken Güler, hala genç yaşının getirdiği saf ve utangaç tavrını koruyor ve Real Madrid'in efsanelerinden biri olma hedefini açıkça ortaya koyuyor.

"Gülermania Başladı!"

Real Madrid'in transferi duyurduğu tweet, Ronaldo'nun ayrılışı, büyük transferlerin gelişi veya Avrupa kupalarının kazanılması gibi olayları geride bırakarak en çok beğeni alan tweet oldu. Artık "Gülermania"nın başladığına şüphe yok.

"Bir Şey Olmamış Gibi"

Sonrasında Arda, MARCA muhabirine "Teşekkür ederim" diyerek otelde dinlenmeye gitti. Sanki Real Madrid'e transfer olmamış gibi... Sanki herkesin konuştuğu bir yıldız olmamış gibi... Sanki Real Madrid'in en çok beğenilen tweet'inde başrolde değilmiş gibi... Sonuçta, o hala 18 yaşında genç bir yetenek.

"Burada Olmaktan Dolayı Çok Mutluyum"

Fenerbahçe'nin 30 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Başkan Florentino Perez'in katıldığı imza töreninden sonra açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in ailesinin de hazır bulunduğu törende duygularını ifade eden Güler, "Bugün benim için çok özel bir gün. Bu noktaya gelmemde desteklerini esirgemeyen aileme ve herkese teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Amacım, bu kulüpte bir efsane olabilmek. Bu fırsatı elde ettiğim için çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

"Florentino Perez: Hoş Geldin Evimize"

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ise şunları söyledi: "Bugün Real Madrid'in hayalini kuran birini daha aramıza katıyoruz. Arda Güler, Real Madrid'e hoş geldin. Geleceğimizde önemli bir rol oynayacak bir yeteneği kadromuza kattık. Arda'yı dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak yetiştiren ailesine minnettarım. Evimize hoş geldin Arda, Real Madrid'e hoş geldin" şeklinde konuştu.

                           

Yorum Gönder

0 Yorumlar